DeeJay Joeri

.

.

.

.

Daar is hij dan : DeeJay Joeri Pauwels ! “Ik neem deel aan de provinciale verkiezingen voor meer leute in de politiek”.

De politieke tafelspringer Joeri Pauwels uit Bissegem heeft met ‘DJ Joeri Pauwels’ een eenmanspartij opgericht voor de provinciale verkiezingen. Joeri is begiftigd met een uitzonderlijk talent voor kazakdraaierij. Hij is verre van een politiek talent en neemt deze beslissing enkel en alleen uit eigenbelang om promotie te maken voor zijn muzikale carrière als DJ ? Stemmen hoeft hij niet te halen, als DJ in de media komen is zijn enig doel.

Na de VLD (bestuurslid), Team Burgemeester, Voor U en Gezond Verstand waar hij met slaande ruzie de deur achter zich toetrok, richtte Joeri ‘DJ Joeri Pauwels’ op, zogezegd een ‘nieuwe partij voor de provinciale verkiezingen’.

Wie begrijpt deze zoveelste nieuwe klucht ? Het werken met grappen is niet voor iedereen weggelegd. Maar Joeri is een meester-tafelspringer en beheerst als geen ander de kunst van de overloperij. Niet zonder zich grandioos belachelijk te maken ontpopt de jongen zich als een obscene en schaamteloze politieke bedelaar die genoegen schept in de kwalijke geruchten die over hem worden verspreid.

Joeri : “Ik gooi me in de politiek omdat ik geloof in de grenzeloze naïviteit van de kiezers. Het komt voort uit mijn wens om me volledig te focussen op mijn carrière als deejay, het aantal stemmen dat ik behaal is bijzaak. Mijn slogan luidt dan ook ‘DJ Joeri Pauwels, voor meer muziek in de politiek!’.” Natuurlijk wil ik niet verkozen geraken. Het enige wat telt is mijn DJ carrière. Ik voel me geslaagd en gelukkig, het is een soort spelletje van me”.